Over Bladel Vitaal

Samen naar een gezonde toekomst

Missie

Bladel Vitaal is een initiatief van fysio-en sport ondernemer Ronald Dirkx. Naast zijn bedrijven in de gemeente Bladel is hij ook vitaliteit expert en oprichter van Vitaal Online. Vitaal Online is een bedrijf die zowel op de fysiotherapiemarkt, in de fitnessbranche én bij bedrijven vitaliteitstrajecten online aanbiedt. Medio 2022 werd is samenspraak met de gemeente Bladel besloten dat Vitaal Online ook voor de gemeente Bladel een online portaal mocht gaan maken. Samen met andere leefstijlcoaches uit de gemeente en samenwerkingspartners zorgen wij voor een dynamisch portaal met veel gratis informatie en verzorgen wij unieke evenementen.


Onze missie is om een bijdrage te gaan leveren aan de gezonde keuzes die jij al inwoner van de gemeente Bladel zult moeten gaan maken om gezond ouder te worden. 

Ons team

Ronald

Vitaliteit specialist en zorgondernemer

Fieke

Leefstijlcoach en NEI therapeut

Ellen

Leefstijlarts

Onze diensten

Portaal Bladel Vitaal

In ons portaal van Bladel Vitaal nemen we je stap voor stap mee hoe je gezonde keuzes kunt maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij de juiste experts weet te vinden die jou kunnen helpen hierbij.

Onze live evenementen

We organiseren veel leuke live evenementen. Ik kleine groepen gaan we je meer informatie geven over een bepaalde thema. Op deze manier kun je snel praktische tips ontvangen én ons vragen stellen. 

Onze masterclasses

We willen het zo laagdrempelig mogelijk maken. Daarom bieden we je ook online masterclasses aan, zodat jij op je eigen tijd tijd vrij kunt maken om meer kennis te verkrijgen over een bepaald thema.