Bladel Vitaal voor bedrijven!

Uniek voor de bedrijven in de gemeente Bladel

Wil jij ook geen fitte, vitale medewerkers?

De laatste cijfers liegen er niet om. Het ziekteverzuim is torenhoog. Bedrijven kunnen steeds moeilijker aan nieuwe medewerkers komen en diegene die werkzaam zijn ervaren in toenemende mate werkdruk. Hoe komt dit toch?

Hoe fitter je medewerker is, hoe minder snel hij uitvalt!

Nee, daar bedoelen we niet alleen mee dat je medewerker sport, maar we bedoelen dan écht fit. Medewerkers die goed slapen, voldoende bewegen, werkdruk de baas zijn en zich bewust zijn van de waarde van gezond voeding.

Fitte medewerkers is de grote minderheid geworden in de meeste bedrijven.

In een periode waar we meer werk moeten verzetten met minder mensen betekend het dat het zeer waardevol is als deze mensen goed om kunnen gaan met werkdruk. Werkdruk is namelijk een ervaring en wordt door iedereen anders ervaren. Hard werken is niet het probleem. Het probleem zit hem in het niet herstellen hiervan. 

De oplossing voor het toenemende uitval zit hem niet alleen in het verlagen van de werkdruk, maar zeker ook in het aanleren van onze medewerkers hoe ze kunnen herstellen!

Onze diensten

Portaal Bladel Vitaal

In ons portaal van Bladel Vitaal nemen we je stap voor stap mee hoe je gezonde keuzes kunt maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij de juiste experts weet te vinden die jou kunnen helpen hierbij.

Onze live evenementen

We organiseren veel leuke live evenementen. Ik kleine groepen gaan we je meer informatie geven over een bepaalde thema. Op deze manier kun je snel praktische tips ontvangen én ons vragen stellen. 

Onze masterclasses

We willen het zo laagdrempelig mogelijk maken. Daarom bieden we je ook online masterclasses aan, zodat jij op je eigen tijd tijd vrij kunt maken om meer kennis te verkrijgen over een bepaald thema.

Vitaal Dashboard

Je vitaliteit van je medewerkers voor je bedrijf in één dashboard. Het kan.

Vitaal Dashboard mét Fitcoins systeem

Je vitaliteit van je medewerkers voor je bedrijf in één dashboard. Het kan. It's my life heeft een online dashboard waarin jij anoniem kunt zien hoeveel medewerkers actief meedoen, hoeveel ze bewegen en hoeveel Fitcoins er verdient zijn. 

Gezond belonen van je medewerkers werkt echt! De sfeer verbetert, het verzuim verlaagd én je wordt interessanter voor nieuwe medewerkers!

€ 9,95,-
v.a. € 8,- per medewerkers per maand

Bladel Vitaal voor bedrijven

  • Online portaal met alles over vitaliteit
  • Fitcoin systeem van It's my life met vitaal dashboard
  • Masterclasses en online events
  • 48-uurs service bij de Fysiocenters voor jouw medewerkers


Het meest complete vitaliteitsportaal!